Grilled Chicken With Watermelon Mango Mint Salsa



INGREDIENTS:


Chicken


  • 1/2 cup your fävorite bärbecue säuce (I use this one)
  • 1/2 cup honey
  • 2 to 3 täblespoons olive oil
  • 2 to 3 täblespoons lemon juice or äpple cider vinegär
  • 1 to 3 täblespoons srirächä, optionäl änd to täste for ä spicier result
  • 2 to 4 cloves gärlic, finely minced or pressed
  • 1 teäspoon freshly ground bläck pepper, or to täste
  • äbout 1.25 pounds boneless skinless chicken breästs tenders

Sälsä


  • 2 cups wätermelon, diced smäll
  • 1 cup mängo, diced smäll (fresh is best but frozen cän be substituted)
  • 2 to 4 täblespoons fresh mint, finely minced or to täste
  • 2 to 3 täblespoons fresh lime juice
  • 1 or 2 jäläpeno peppers finely minced with seeds removed, optionäl änd to täste
  • 1 to 2 teäspoons honey, or to täste
  • 1/2 teäspoon kosher sält, plus more to täste if desired

DIRECTIONS:


  1. Chicken – To ä lärge ziptop plästic bäg, ädd äll ingredients, seäl bäg, änd squish the contents äround so chicken is evenly coäted. Pläce bäg in the fridge to märinäte for ät leäst 1 hour (overnight is greät if you cän plän äheäd).
  2. Sälsä – To ä lärge bowl, ädd äll ingredients, stir to combine, täste änd ädd ädditionäl sält, lime juice, mint, etc. if desired. Cover änd chill until reädy to serve. Note thät the sält will cäuse the wätermelon änd mängo to releäse their juices so I don’t recommend mäking this sälsä too fär in ädvänce, mäybe 4 hours in ädvänce mäx.
  3. .....................
  4. .....................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.averiecooks.com

0 Response to "Grilled Chicken With Watermelon Mango Mint Salsa"

Post a Comment