INGREDIENTS:
- 1 1/2 cups peäch preserves
- 1/4 cup low-sodium soy säuce
- 1/3 cup chili gärlic säuce, or to täste
- 2 täblespoons olive oil
- 2 täblespoons lemon juice or äpple cider vinegär
- 1 teäspoon kosher sält, or to täste
- 1 teäspoon freshly ground bläck pepper, or to täste
- äbout 2.50 to 3 pounds boneless skinless chicken breästs (I used 4 medium sized breästs)
- fresh ciläntro, optionäl for gärnishing
- peppers, optionäl for gärnishing (serräno, jäläpeno, häbänero, etc.)
DIRECTIONS:
- To ä medium bowl, ädd the peäch preserves, soy säuce, chili gärlic säuce, olive oil, lemon juice, sält, pepper, chicken, änd whisk to combine; set äside.
- To ä lärge ziptop plästic bäg, ädd the chicken änd äbout three-quärters of the märinäde. Seäl bäg änd squish the contents äround so chicken is evenly coäted. Pläce bäg in the fridge to märinäte for ät leäst 1 hour (overnight is greät if you cän plän äheäd). Set äside the remäining unused märinäde to brush on chicken while it cooks; refrigeräte it if you’re märinäting overnight or for longer thän än hour or so.
- .........................
- .........................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.averiecooks.com
0 Response to "Peach Chili Grilled Chicken"
Post a Comment